Mer än 3,000 25 löpare deltar i Kathu Half Marathon XNUMXth Anniversary Edition

Kathu –

Mer än 3,000 25 löpare deltog i Kathu Half Marathon XNUMXth Anniversary Edition igår (11 december).

Maratonloppet leddes av Phukets viceguvernör Amnuay Pinsuwan och Kathu-distriktets chef Mr. Chaianan Sutthikun.

Mr Chaianan berättade för The Phuket Express, "Kathu Halvmarathon är framgångsrikt eftersom många löpare deltog i evenemanget, mer än vi har förväntat oss. Thailändare och utländska löpare från femton länder deltog i fyra typer av lopp i maraton som var Walk for Heath på 2.5 kilometer utan åldersgräns, Fun Run på 6 kilometer, Minimarathon på 10.5 kilometer och en halvmaraton på 21 kilometer.”

"Kathu kommun har också stöttat idrott som en del av vår lokala turism och ekonomiutveckling," tillade Mr. Chaianan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.