Norsk man greps på ön Samui för 15 dagars uppehåll

Samui Island –

En norsk man arresterades på Samui Island i Surat Thani för 15 dagar för att ha överskridit sina lagliga visumvillkor.

Surat Thani immigrationstjänstemän berättade för Phuket Express att i går (10 decemberth) de har arresterat Jan Banan Thalmann, 43, en norsk medborgare i ett hus i Mae Nam-distriktet, Samui-distriktet.

Han är nu vid 15 dagar efter att ha överskridit sitt visum enligt polisen. Han fördes till Koh Samuis polisstation för att åtalas för överdriven vistelse. Det var oklart varför herr Thalmann hade stannat längre än sitt visum.

Gripandet följde på Surat Thani immigrationsofficerare som patrullerade för att slå ner på utlänningar som stannade kvar som en del av en 1 decemberst till december 10th, 2022 års kampanj.

Samtidigt arresterades en polsk man på ön Samui med sitt studentvisum inställt, 36 dagars övernattning och ett rött meddelande från Interpol från sitt hemland.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.