Brand skadar färjan vid piren på Sirey Island, Phuket – VIDEO

Phuket -

  En brand har skadat en färja parkerad vid en pir på Sirey Island, Mueang Phuket.

Department of Disaster Prevention and Mitigation Phuket (DDPM Phuket) underrättades om branden klockan 6:00 i morse (11 december)th) vid en pir på Sirey Island i Rassada-distriktet.

Brandmän och Phuket Express anlände till platsen för att konstatera att branden var kraftigt övertänd vid färjan som stod parkerad vid piren. Det tog ungefär en timme att få kontroll över branden.

Phuket Marine Director berättade för Phuket Express att branden startade från framsidan av båten innan den spred sig. Färjan hade precis fixats och var redo att överföra passagerare från Phuket till Phi Phi Island men idag hade färjan ingen reguljär trafik. Färjan kan ta 490 passagerare.

Inga personskador rapporterades. I det här skedet tros det att branden startade från en elektrisk kortslutning. Den exakta orsaken till branden utreds av den rättsmedicinska polisen och Phuket Marine Office.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.