Tre indiska turister greps för att ha stulit shorts och ett armband i Krabi

FOTO: MGR Online

Krabi –

Tre kvinnliga indiska turister greps på en flygplats efter att ha stulit shorts och ett armband från butiker i Ao Nang.

Ao Nang-polisens ställföreträdande överstelöjtnant Somphon Thiparpakun berättade för Phuket Express att personal vid en klädbutik i Ao Nang, Mueang Krabi-distriktet lämnade in en anmälan till Ao Nang-polisen med CCTV-filmer förra veckan.

CCTV-bilder visar att tre kvinnliga utländska turister kom in i butiken innan de tog bort ett par jeansshorts. Det rapporterades senare att samma grupp turister också stal ett armband från en accessoarbutik i närheten.

Polisen i Ao Nang fortsatte sin utredning och arresterade slutligen tre kvinnliga indiska turister i åldern 23, och två av dem 25, på Suvarnabhumi International Airport denna vecka medan de var på väg att åka tillbaka till Indien.

De tre kvinnorna, som inte identifierades med namn av Ao Nang-polisen, erkände att de var kvinnorna som sågs på CCTV men hävdade att de inte menade att stjäla föremålen utan trodde att de var gratis souvenirer som ges av butikerna och erbjuds gratis . Polisen i Ao Nang var tveksam till detta påstående och alla tre kvinnorna arresterades och greps anklagade för stöld på natten.

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.