Den årliga "Khong Dee Phuket"-festivalen kommer att hållas i Saphan Hin

Phuket -

  Den årliga "Khong Dee Phuket"-festivalen kommer att hållas från och med den 28 decemberth, 2022 till 5 januarith, 2023 på Saphan Hin i Phuket Town.

Phukets viceguvernör Arnuparb Rodkhwan Yodrabam berättade för Phuket Express att festivalen vanligtvis hålls före och efter nyår som syftar till att stödja Phuket Röda Korset såväl som att stödja Phuket turism.

Det kommer att finnas många aktiviteter och presentationer vid evenemanget som en kinesisk nudelätningstävling, traditionella shower, konserter och mer. Många matstånd och lokala produkter kommer att säljas vid evenemanget.

Vi ses där.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.