Flytande lyktor och fyrverkerier beslagtogs på Patong Beach

Patong –

  Flytande lyktor och fyrverkerier beslagtogs på Patong-stranden efter klagomål.

Kathu-distriktschefen Siwat Rawangkul berättade för Phuket Express idag (8 decemberth). "Vi har fått klagomål om att det fanns försäljare som sålde flytande lyktor och fyrverkerier på Patong Beach. Dessa försäljare har irriterat turister och kan orsaka viss fara från flytande lyktor och fyrverkerier.”

"Vi gick till Patong Beach i går kväll (7 december) där vi hittade flytande lyktor och fyrverkerier gömda i träd på fyra punkter på stranden. Dessa föremål beslagtogs men vi hittade inte deras ägare. Men vi letar efter dem”, förklarade Siwat.

”Flytande lyktor och fyrverkerier får inte avfyras offentligt utan tillstånd. Den som kränker denna regel ska böta upp till 60,000 XNUMX baht och/eller fängelse i upp till tre år”, konstaterade Siwat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.