Thailand e-Visa onlineansökningstjänst nu tillgänglig i 38 städer över hela världen

Pressmeddelande från TAT –

Thailand erbjuder nu e-Visa onlineansökningstjänst vid kungliga thailändska ambassader och generalkonsulat i 38 städer i 23 länder över hela världen.

Designad för att effektivisera ansökningsprocessen för ett visum till Thailand, e-Visa webbplats finns på www.thaievisa.go.th.

De kungliga thailändska ambassaderna och generalkonsulaten som erbjuder e-visumtjänsten finns i:

Storbritannien: London

Europa: Aten (Grekland), Berlin, Frankfurt och München (Tyskland), Bern (Schweiz), Bryssel (Belgien), Bukarest (Rumänien), Budapest (Ungern), Köpenhamn (Danmark), Helsingfors (Finland), Lissabon (Portugal) , Madrid (Spanien), Oslo (Norge), Paris (Frankrike), Prag (Tjeckien), Rom (Italien), Stockholm (Sverige), Haag (Nederländerna), Wien (Österrike) och Warszawa (Polen)

USA: Chicago, Los Angeles, New York och Washington, DC

Kanada: Ottawa och Vancouver

Kina: Peking, Chengdu, Guangzhou, Hong Kong, Kunming, Nanning, Qingdao, Xiamen och Xian

Sydkorea: Seoul

De typer av visum som kan ansökas om är turistvisum, affärs- och investerarvisum, icke-immigrant ED-visum (studie), icke-immigrant O-visum (besöka vänner och familj), transitvisum, långtidsvisum, smart visum , icke-immigrant F (statlig eller diplomatisk beskickning), diplomatvisum/officiellt visum och långtidsboendevisum.

Sökande kan ansöka om och betala för sitt visum via e-Visa-webbplatsen, och om de godkänns, få visumet via e-post.

Webbplatsen erbjuder sökfunktioner för användaren för att ta reda på om de behöver ett turistvisum för Thailand, om de är berättigade att ansöka om visum online och vilken typ av visum de ska ansöka om.

Det finns en användarmanual och videor på engelska och kinesiska som ger information om visumansökningsprocessen.

För mer information, kontakta:
Institutionen för konsulära frågor
Utrikesministeriet
Tel: + 66 (0) 2572-8442

Thailand e-Visa onlineansökningstjänst nu tillgänglig i 38 städer över hela världen

Prenumerera
Tanakorn Panyadee
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.