Phuket årliga Chalong Temple-mässan återvänder

Chalong –

Den årliga Chalong Temple-mässan har återvänt som kommer att hållas nästa månad.

Tempelmässan ställdes in under Covid -19 de senaste åren. Mässan kommer att hållas nästa månad i sju dagar och sju nätter från och med den 21 januarist till januari 27th, 2023 vid Chalong-templet i Chalong, Mueang Phuket-distriktet.

Det kommer att finnas många matstånd, produkter, traditionella uppträdanden och konserter varje kväll med fulla uppsättningar av ljus och ljud.

Chalong Temple är det mest kända och välkända templet i Phuket där alla buddhister och kinesiska medborgare gillar att besöka.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.