Patong strandsängar som begär att utöka arbetszoner

Patong –

Patong beach bed lokala operatörer begär att utöka sina arbetszoner på grund av att fler turister kommer.

Preechawut 'Prab' Keesin, som också är president för Patong Beach Bed Local Operators, sa till Phuket Express följande

"Lokala operatörer begär att utöka sin strandsäng och massagezoner när fler turister kommer till Patong."

"Normalt tillåts de tio procent av stranden för sin arbetszon. Men under denna högsäsong begär vi en utvidgning till 20 procent zonindelning av stranden.” sa Prab.

"Vi hanterar också klagomål på strandsängar och massageoperatörer utanför de lagliga zonerna samt andra leverantörer nattetid. Patong Beach måste förbli en vacker strand med renhet och säkerhet.” avslutade Prab.

Den årliga Patong-karnevalen kommer att hållas denna månad för att markera den officiella invigningen av Phukets turismhögsäsong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.