UPPDATERING: Andra explosionen vid järnvägen i Songkhla orsakar tre dödsfall, fyra personer skadades

FOTO: Siamrath

Songkhla –

  En andra explosion i morse (6 decemberth) cirka 300 meter från platsen vid järnvägen i Sadao-distriktet har orsakat tre dödsfall och orsakat fyra personer att skadas.

Vår tidigare historia:

En bomb placerad på järnvägen orsakade ett godståg urspårning i Sadao-distriktet lördagen den 3 december. Inga personskador rapporterades.

Songkhlapolisen jagar misstänkta upprorsmän som satte av en bomb för att spåra ur ett godståg i Songkhlas Sadao-distrikt lördagen den 3 december.

Nu till uppdateringen:

Klockan 6 i morse har det rapporterats att en andra bomb exploderade cirka 30 meter från den första sprängningen på järnvägen.

Tre järnvägspersonal som höll på att fixa järnvägen ska ha dödats och minst fyra andra skadades. Berörda poliser utreder nu händelsen.

Herr Jesada Jitrat, guvernör i Songkhla-provinsen, bekräftade för media för kort sedan att av händelsen dog tre personer, bl.a. Mr Yingsak Chumtree, en anställd, Herr Nawarit Suwanchatri, anställd i Hat Yai Locomotive District, och Mr Phumpan Petchsuk, en assisterande inspektör av Hat Yai lokomotivdistrikt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.