En person skadades efter att en motorcykelförare kraschade in i en taxibil i Rawai, Phuket

FOTO: Rawai Rescue

Rawai, Phuket –

  En sidvagnsförare med motorcykel har ådragit sig skador efter att deras motorcykelsidovagn kolliderade med en taxibil i Rawai.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan i går (5 decemberth) eftermiddag nära Sai Yuan-korsningen i Rawai, Mueang Phuket-distriktet.

De kom till platsen för att hitta motorcykelns sidovagn utanför vägen i ett dike. En 29-årig kvinna, motorcykelföraren, hade ådragit sig olika skador och fördes till ett lokalt sjukhus. Den skadade taxibilen stod vid sidan av vägen i närheten, med den oskadade föraren som väntade på polisen.

Båda förarna identifierades inte för pressen av Rawais polis och räddningspersonal.

Vittnen berättade för Phuket Express att motorcykelföraren kolliderade med taxibilen innan motorcykelsidovagnen tappade kontrollen och körde ner i ett närliggande dike.

Rawais polis fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.