Fyra späckhuggare sågs i Phang Nga

Phang Nga-

Fyra späckhuggare, även kända som späckhuggare, sågs i Tai Mueang-distriktet.

En video postades på den personliga Facebooksidan för 'Tai Aof Eang' i går (4 decemberth).

Kriengkrai 'Aof' Wongjan, 35, som lade upp videon, berättade för Phuket Express "Jag körde en motorbåt med fem turister och en båtbesättning för att fiska på Ta Chai Island cirka 8 kilometer från Similan National Park."

”Medan vi stannade i havet fanns det fyra späckhuggare som var cirka tre meter långa och lekte runt båten. Späckhuggaren ses sällan i detta område. Vi hade väldigt tur att se dem.” Aof avslutade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.