Patong Hill Road förväntas vara klar före nyår, besöker den thailändska transportministern

Patong –

  Patong Hill-vägreparationsarbetet förväntas vara klart före nyår och den thailändska transportministern besökte Phuket.

Igår (2 december) besökte den thailändska transportministern Saksayam Chidchob Phuket för att diskutera transportutvecklingsprojekt inklusive Patong Hills vägreparationsarbete.

Saksayam berättade för The Phuket Express: "Patong Hill-vägen förväntas vara 100 procent färdig till ungefär den 25 decemberth strax före nyår. Det kommer att vara många thailändska och utländska turister som kommer att besöka Phuket i nyår. Phuket-turismen håller nu på att återhämtas efter två hemska år på grund av pandemirestriktioner. Antalet internationella turister har ökat med 146 procent. Vi tror nästa år att Phukets turismsituation kommer att vara tillbaka till det normala och på 2019 års nivåer.”

Patong Hill skadades under kraftiga översvämningar som orsakade jordskred, tvätta ur delar av vägen tidigare i år.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.