Utländska strandgäster njuter av en lokal fisketur på Karon Beach

Karon –

Utländska strandgäster har haft en lokal fisketur med fiskare på Katon Beach.

Chefen för Phuket Provincial Fisheries Office, Mr. Sitthiphon Mueangsong, inspekterade lokala fisketurer vid Karon Beach idag, den 2 december 2022.

Herr Sitthiphon berättade för Phuket Express att många utländska strandbesökare njuter av lokalt fiske vid Karon Beach med hjälp av lokala fiskare. Några av dem hjälpte till och med fiskare att dra fiskenät från vattnet med stora mängder fisk intrasslad i nätet. Några av turisterna köpte senare dessa färska fiskar.

Fiskare uppgav till The Phuket Express att många turister tyckte om att vara en del av fiskeprocessen och var glada över att se turismen återhämta sig.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.