Motorcykeltjuv i Rassada greps inom 24 timmar

Rassada –

En tjuv greps inom 24 timmar efter att ha stulit en motorcykel i Rassada.

Polischefen i Phuket, överste Sarawut Chooprasit, berättade för Phuket Express att de har arresterat Tawatchai Thongtip, 24. En stulen motorcykel beslagtogs från honom. Han greps i sitt hem i Rassada.

Gripandet kom efter att polisen fått en rapport om att den misstänkte stal en motorcykel som stod parkerad framför ett hus i Samkong, Rassada. CCTV-bilder visar tydligt den misstänktes ansikte. Polisen spårade upp den misstänkte innan han greps.

Tawatchai fördes till Phukets polisstation för att åtalas för stöld på natten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.