Fler ägg av lädersköldpadda hittades på samma strand som tidigare fynd i Phang Nga

MGR Online

Phang Nga-

Fler ägg av lädersköldpaddor hittades på samma strand som ett tidigare fynd nyligen i Takua Thung denna månad.

Vår tidigare historia:

Totalt hittades 118 havssköldpaddsägg i läder på en strand i Phang Nga, norr om Phuket.

Tjänstemän från Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) sa till Phuket Express att i går (30 november)th) de hittade fler läderäggbon på samma Bang Khwan Beach i Kok Kloi sub-distrikt. Det är cirka 500 meter från ett tidigare hittat bo.

Äggen har flyttats till ett säkert område nära det tidigare boet. Phuket Express noterar att DMCR-tjänstemän inte avslöjade hur många ägg som fanns i boet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.