Två personer dör efter att två sidvagnar med motorcykel kolliderat med en lastbil i Thalang

Thalang –

Två personer dödförklarades efter att två sidovagnar med motorcykel kolliderade med en pickup i Thalang.

Thalangpolisen underrättades om olyckan i eftermiddags (30 novemberth) på Mueang Mai – Pa Khlok Road i Thep Kasattri.

Räddningstjänsten kom till platsen för att hitta en skadad lastbil strax utanför vägen. I närheten hittade de två skadade motorcykelsidovagnar.

En av motorcykelförarna, Mr. Somyos Sawasdee, 55, dödförklarades på platsen. Den andra motorcykelföraren, Anuwat Aramraksaeree, dödförklarades senare på ett lokalt sjukhus.

Tossawan Boonyanit, 33, lastbilschauffören, berättade för Phuket Express att hon hade bevis på hela incidenten på grund av en instrumentbräda i hennes fordon. Enligt henne försökte en av motorcykelsidovagnarna i motsatt körfält att köra om den andra motorcykelsidovagnen innan den kolliderade med varandra och hennes pickup. Hon sa att hennes dashcam-bilder bevisade att hon inte var ansvarig för olyckan.

Polisen fortsätter sin utredning och har inte dragit några slutsatser ännu, men kommer att granska dashcam-filmerna från Tossawan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.