Phuket varnar för översvämningar under nästa vecka

Phuket -

Phuket Public Relations Office har meddelat en varning för snabba översvämningar under nästa vecka.

Tillkännagivandet säger att varningen träder i kraft från och med idag (30 novemberth) till (5 decemberth), 2022.

Alla som har haft negativ påverkan av översvämningar kan ringa Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) 0 7651 0098 eller DDPM callcenter 1784.

Samtidigt små bilar får nu åka uppför den skadade Patong-kullen. Men om det regnar och skapar risk för jordskred kommer vår utrustning att skicka signaler för att varna oss och vi kommer att överväga passage igen för trafikanternas säkerhet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.