Bilar får nu åka uppför den skadade Patong-kullen

Patong –

Små bilar får nu åka uppför den skadade Patong-kullen.

Kathu-distriktschefen Siwat Rawangkun sa till Phuket Express följande "Sedan eftermiddagen idag (30 november)th) Små bilar (sedans, pickupbilar, minivans) tillåts nu åka uppför den skadade Patong Hill på Phra Baramee Road (4029) på Kathu – Patong körfältet. Så det betyder att båda körfälten nu tillåter motorcyklar och bilar."

”Större fordon (lastbilar) är dock inte tillåtna för närvarande. Om det regnar och skapar risk för jordskred kommer vår utrustning att skicka signaler för att varna oss och vi kommer att överväga passage igen för trafikanternas säkerhet.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.