UPPDATERING: Bilar ska tillåtas på Kathu till Patong körfält

Patong –

Bilar kommer att tillåtas använda körfältet Kathu till Patong igen från och med imorgon den 30 november.

Vår tidigare historia:

Bilar tillåts passera på den delvis kollapsade Patong Hill Road på båda körfälten.

Bilar får inte passera på den kollapsade Patong-kullen i Kathu till Patong-banan.

Patongs kommun berättade för Phuket Express att små fordon (bilar, minivan, pickup-bilar) kommer att tillåtas att köra Kathu till Patong igen i morgon (30 november)th) efter middagstid. Så det betyder att båda körfälten tillåter både motorcyklar och bilar.

Entreprenören avslöjade dock för Phuket Express att det övergripande vägarbetet för att fixa den kollapsade Patong Hill är 70 procent klart.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.