Phukets flygplats håller stor brandövning

Phuket-

Phukets internationella flygplats har meddelat att de höll en brandövning som inkluderade en betydande mängd rök som en del av övningen.

Vår tidigare historia:

Phukets internationella flygplats har meddelat att de kommer att hålla en brandövning som kommer att inkludera en betydande mängd rök som en del av övningen.

Övningen idag (29 november) startade klockan 10:00 till middag nära bana 27. Under träningen skickades en stor mängd rök upp i luften runt flygplatsen. Flygplatspersonalen har bett om ursäkt för besväret.

Dessa övningar hålls regelbundet med många varningar till allmänheten på grund av oro för rök och eld från flygplatsen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.