Ny lokal väg från Kathu till Patong öppnar på fars dag

Patong –

En ny lokal väg från Kathu till Patong kommer att öppnas officiellt på fars dag den 5 december 2022.

Vår tidigare historia:

Motorcyklar tillåts nu passera på den delvis kollapsade Patong Hill Road från Kathu till Patong och från Patong till Kathu.

Bilar tillåts nu passera på den delvis kollapsade Patong Hill Road men bara i Patong till Kathu körfältet.

Nu till uppdateringen:

Patongs kommun berättade för Phuket Express att den lokala vägen från Kathu – Patong har renoverats sedan förra månaden (oktober). Renoveringsprojektet startades av Patong Development Foundation. Vägen går från en gokart-speedway i Kathu till Tiger Shrine i Patong som är cirka 2.5 kilometer.

Vägen testas nu av motorcyklar och mindre bilar. Större fordon får inte köra vägen. Vägen kommer att öppnas officiellt och redo att användas nästa månad på den thailändska farsdagen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.