Mer än 900,000 1 besökare har besökt Phuket sedan XNUMX maj, säger Thai Immigration

Phuket -

Mer än 900,000 1 utländska och thailändska turister har besökt Phuket sedan XNUMX majst.

Det sa Phukets immigrationschef överste Thanet Sukchai till Phuket Express. "Från 1 majst till november 27th, är det totala antalet av alla medborgares besökare 934,164 914,746. Av dessa är 19,418 XNUMX utlänningar och XNUMX XNUMX thailändska besökare."

Samtidigt är Phuket Walking Street söndagsmarknad, även känd som "Laad Yai", fortfarande full av thailändska och utländska turister varje vecka.

Vicepresidenten för Old Phuket Town Community, Mr. Somyos Patan, berättade för Phuket Express. "Marknaden är en av de viktigaste turistdestinationerna i Phuket vilket är ett "måste" för besökare att besöka signaturmarknaden i Phukets gamla stadsdel. Fler thailändska och utländska turister kommer till marknaden som början på högturismsäsongen.

För närvarande leder ryska turister ankommande besökare med indianer på andra plats som du kan se här.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.