Phang Nga är värd för Bike Week

Phang Nga –

Phang Nga var värd för en stor cykelvecka med mer än 2,000 XNUMX cyklister som deltog i det roliga!

Phang Nga-guvernören Eakkarat Leesen på lördag (26 novemberth) öppnade officiellt den första "Charity Ride To Phangnga Bike Week" som hölls på Natai Beach i Kok Kloi-distriktet, Takua Thung-distriktet. Evenemanget innehöll mer än 2,000 XNUMX thailändska och utländska cyklister.

Det berättade guvernör Eakkarat för Phuket Express. "Cykelveckan syftar till att öka turismen såväl som för välgörenhetsorganisationen Takua Thung Hospital. Evenemanget genomfördes i samarbete med Bikers of Phang Nga Group, Takua Thung District Office och Tourism Authority of Thailand Phang Nga Office.”

Chefen för gruppen Bikers of Phang Nga, Weerasak Khwanyuen, berättade för Phuket Express att under de senaste tre åren har företagare drabbats av den ekonomiska krisen Covid-19. Dessutom har vi gett en del av intäkterna från evenemanget till Takua Thungs sjukhus som fortfarande är i behov av mer medicinsk utrustning. Gratis hjälmar gavs också till lokala Kokkloi-förare.”

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.