Efterlyst misstänkt för mordförsök i Phuket greps i Phatthalung

FOTO: INN News

Phatthalung –

En efterlyst misstänkt för mordförsök för fyra år sedan i Phuket har gripits i Phatthalung.

Phatthalungs provinspolis berättade för Phuket Express att de har arresterat Thanakorn Phontha, 23, från Phuket. Han beslagtogs med ett enda handvapen. Han greps i ett hus i Phatthalung och han fördes till Phuket för att ställas inför rättsliga åtgärder.

Gripandet kom efter att Phukets provinsdomstol utfärdade en arresteringsorder i augusti 2018 för att ha försökt döda andra i Phuket, olagligt innehav av ett skjutvapen och ammunition och att bära en pistol i puben utan tillstånd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.