Phuket står värd för World Bodybuilding Championships 2022

Phuket -

Fyrtiofyra länder kommer att ansluta sig till de 13th World Bodybuilding and Physique Sports Championships 2022 som kommer att hållas från den 6 decemberth till december 12th, 2022 i Phuket.

Presidenten för Thailand Bodybuilding and Physique Sports Association Sugree Supawareekun berättade för Phuket Express att Thailand har fått äran från World Bodybuilding and Physique Association att vara värd för de 13th World Bodybuilding Championships 2022 i Phuket.

"Eventet kommer att hållas på Central Floresta Phuket Department Store från den 6 decemberth till december 12th”. Kroppsbyggare från 44 länder kommer att delta i tävlingen. Vi tror att det här evenemanget kan öka sportturismen i slutet av året som kommer att generera uppskattningsvis hundra miljoner baht.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.