Phuket håller årligen King's Cup Regatta 34-årsjubileum

Phuket -

Den årliga Phuket King's Cup Regatta 34th jubileum kommer att hållas från december 3rd till december 10th, 2022 vid Kata Beach.

PRESSMEDDELANDE från Phuket King's Cup Regatta. Texten nedan är deras egen.

Organisationskommittén för Phuket King's Cup Regatta är glada att kunna meddela att den 34:e Phuket King's Cup Regatta kommer att hållas i år från den 3:e – 10:e december.

Detta kommer att vara den första PKCR sedan 2019 och på uppdrag av The Royal Varuna Yacht Club, Yacht Racing Association of Thailand och PKCR Organisation Committee ser vi fram emot att välkomna alla tillbaka till Thailand.

Vi vill tacka vår kungliga beskyddare Hans Majestät Kungen av Thailand, tidigare deltagare och sponsorer för att de fortsätter att stödja PKCR. Vi uppskattar all tid och ansträngning som har lagts ner på att förbereda sig för deltagande i evenemanget och tävlande i regattan.

För mer information besök gärna: https://www.kingscup.com/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.