Phukets flygplats kommer att hålla en stor brandövning i början av nästa vecka

Phuket-

Phukets internationella flygplats har meddelat att de kommer att hålla en brandövning som kommer att inkludera en betydande mängd rök som en del av övningen.

Phukets internationella flygplats i går (25 november) har meddelat att de kommer att hålla en brandövning på tisdag (29 november) 2022 klockan 10:00 till middag nära bana 27.

Under träningen kommer en stor mängd rök att skickas upp i luften runt flygplatsen. Flygplatspersonalen har bett om ursäkt för besväret.

Phuket Express noterar att Phukets internationella flygplats måste meddela detta för allmänheten varje gång före en brandövning eftersom lokalbefolkningen ibland var omedvetna om att situationen på flygplatsen bara var en praxis och blev legitimt oroade tidigare.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.