Patong håller Big Cleaning Day på Bangla Road

Patong –

Patongs kommun höll en stor städdag på Bangla Road.

Städningen påbörjades igår morse (25 novemberth) och leddes av Patongs borgmästare Mr. Chalermsak Meneesri. Till honom kom ägare av nöjesställen, hotelloperatörer och andra anställda.

Mr Chalermsak berättade för Phuket Express. ”Projektet hölls av kontoret för folkhälsa och miljö i Patongs kommun. Det syftar till att uppmuntra människor att bry sig om renlighet och miljö samt att bevara naturresurserna i Patong-området. Dessutom förbereder vi oss för att välkomna fler turister under den kommande högsäsongen.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.