Misstänkt rånar minimart med knivspets i Thalang

Thalang –

Polisen letar efter en misstänkt som med knivspets rånade en miniaffär i Thalang.

Thalang-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen klockan 5:50 igår (24 november)th) på en mini-marknad i Baan Liphon i Sri Soonthorn sub-distriktet.

CCTV-bilder visar att den misstänkte kom in i minibutiken innan han gick runt som en vanlig kund. Han kom tillbaka till kassan där en kvinnlig anställd, Mrs. Kanyapat Chalothorn, 55, stod där.

Han använde en kniv för att peka på Mrs. Kanyapat medan han skrek. Han tog lite pengar från kassaautomaten som senare i en räkning visade var cirka 1,500 XNUMX baht.

Den misstänkte körde sedan iväg på en motorcykel. Polisen håller fortfarande på att spåra den misstänkte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.