Rawai håller Sky Night Festival med start i slutet av december

Rawai-

Rawai kommun kommer att hålla Sky Night Festival för att fira invigningen av högsäsong och det nya året.

Rawais borgmästare Aroon Solos berättade för Phuket Express. "Eventet kommer att hållas från 30 december 2022 till 5 januari 2023 från 6:00 till midnatt på Nai Harn Beach i Rawai sub-distrikt, Mueang Phuket-distriktet. Det blir många shower och livemusik med mat och butiksstånd vid evenemanget. Kom gärna och fira med oss."

Phuket Express noterar att detta kommer att bli den första stora nyårsfestivalen i området utan stängda gränser och covid-restriktioner sedan 2019. Många företagsägare hoppas att återgången till normalitet ska locka många besökare och öka företagsförsäljningen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.