Polsk motorcykelförare dör efter att ha kolliderat med en taxi i Kamala

Kamala –

En 69-årig manlig polsk motorcykelförare dog efter att han krockade med sin motorcykel i en taxibil i Kamala.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan klockan 5 igår (40 november)rd) nära Kuan Yak Kamala-området på Kamala – Patong Road i Kamala.

Räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade taxibilen på vägen. Föraren, Wirayut Thongpaen, 45, var på platsen och väntade på polisen.

Wirayut svarade inte på frågor om olyckan till pressen eller hur han uppgav att den inträffade.

Framför taxibilen hittade räddningspersonal den skadade motorcykeln. Den manlige ryttaren, en 69-årig polsk turist från Pyrzyce, nordvästra Polen, låg på marken. (Phuket Express undanhåller hans namn i väntan på meddelande från ambassad och familj.) Han hade fått allvarliga huvudskador. Han fördes till ett lokalt sjukhus där han senare förklarades avliden.

Polisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.