Kathu håller 25:e halvmaraton

Kathu-

Kathu kommun kommer att hålla Kathu Half Marathon 25th Jubileumsupplaga om lokala och naturvägar i december.

Kathu-distriktets chef Siwat Rawangkun sa till Phuket Express: "Marathon kommer att hållas nästa månad den 11 decemberth. Det kommer att vara minst 2,500 XNUMX löpare som deltar i maraton.

"Det finns fyra typer av lopp i maratonloppet som är Walk for Heath i 2.5 kilometer utan åldersgräns, Fun Run i 6 kilometer, Minimarathon i 10.5 kilometer och ett halvmarathon i 21 kilometer."

"Det kommer att finnas mer än 80,000 XNUMX baht i belöningar totalt för vinnare i varje kategori. Vi kommer också att ha belöningar för den yngsta löparen, den äldsta löparen, tvillinglöpare och fancy kostymlöpare.”

“Kathu är ett lämpligt område för maratonlopp med många vackra rutter i det ursprungliga Phukets lokalsamhälle. Vi stöder människor att ha god hälsa genom att träna.” avslutade Siwat.

För registrering, klicka på länken nedan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.