Brand förstör en utlännings bil i Koh Kaew, Phuket

Koh Kaew –

En brand har förstört en utlännings bil i Koh Kaew, Mueang Phuket.

Koh Kaews brandmän berättade för Phuket Express att de underrättades om branden klockan 10:00 i går kväll (22 november)nd) på Nummer 3013 Road (International School – Koh Kaew Road).

De kom till platsen med en brandbil för att konstatera att branden var kraftigt övertänd. Det tog cirka tio minuter att kontrollera branden. Bilen totalskadades men den utländska föraren klarade sig lyckligtvis skadad.

Orsaken till branden utreds fortfarande.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.