UPPDATERING: Man officiellt åtalad för att ha mördat sin far över ett paket cigaretter i Phuket

Thalang –

En 26-årig man har officiellt åtalats för att ha mördat sin egen far efter att ha skurit sin pappas hals efter ett gräl om att köpa cigaretter i Thalang, Phuket.

Vår tidigare historia:

En vuxen son har gripits efter att ha slagit sin fars hals med ett vasst instrument och mördat honom i Thalang.

Nu till uppdateringen:

Thalang-polisen berättade för Phuket Express att den misstänkte, herr Arnon, står inför anklagelser om mord.

Mordet ägde rum efter att ett bråk bröt ut mellan den misstänkte och offret i deras hem om att köpa ett paket cigaretter. Arnon hävdar att hans far blev arg och attackerade honom fysiskt och att han använde kniven för att försvara sig.

Herr Arnon berättade för The Phuket Express att hans far normalt alltid hade bett honom att köpa cigaretter många gånger på en dag och att hans far hade varit kedjerökare. Ibland gav hans far Arnon pengar för cigaretter och ibland gjorde han det inte. Hans pappa hade ibland hotat honom verbalt, sa Arnon, men hans pappa hade aldrig attackerat honom som den här gången.

Arnon påstod sig vara väldigt ledsen och fortsatte att säga att han inte hade för avsikt att döda sin far, utan försökte försvara sig efter att hans far påstås ha attackerat honom först. Arnon förväntas åberopa självförsvar till den thailändska domstolen.

Arnon är kvar i polisens förvar, det är okänt om han kommer att beviljas borgen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.