Son greps efter att ha mördat sin egen far i Thalang för att ha köpt cigaretter

Thalang –

En vuxen son har gripits efter att ha slagit sin fars hals med ett vasst instrument och mördat honom i Thalang.

Thalang-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen klockan 6:00 idag (21 november)st) i ett hus i Baan Bang Jo, underdistriktet Sri Soonthorn.

Polis och Phuket Express anlände till platsen för att hitta kroppen av Uthai Kammanochart, 51, fadern. Herr Arnon Kammanochart, 26, hans son, väntade lugnt på polisen i huset med en åtta tum lång kniv täckt med blod. Arnon fördes till Thalangs polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder.

Arnon berättade för Thalang-polisen att hans far bad honom köpa cigaretter och bad Arnon, som är pank, att få pengar för köpet av sin mormor i ett närliggande hus. Hans mormor vägrade dock att ge honom pengar. Arnon kom tillbaka till huset för att informera sin far om mormoderns beslut.

Arnon hävdar att hans far vid det här laget blev våldsam och sparkade mot Arnons ansikte. Arnon tog sedan en kökskniv i närheten i självförsvar och kämpade med sin far fysiskt innan han skar upp halsen och dödade honom. Det fanns inga vittnen till mordet som kunde bekräfta eller dementera Arnons uttalande då han och hans pappa bodde ensamma.

Polisen fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder och Arnon är fortfarande häktad efter presstid.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.