Mer än 1,200 48 idrottare från XNUMX länder går med i Laguna Triathlon i Phuket

Phuket -

Mer än 1,200 48 idrottare från XNUMX länder deltog i Laguna Triathlon i Phuket.

Triathlon hölls igår (20 novemberth)på Laguna resort i Thalang. Phukets guvernör Naroong Woonciew och andra relevanta tjänstemän släppte idrottare i triathlon.

Triathlonet bestod av att simma i havet och lagunerna en sträcka på 1.8 kilometer, cykla upp och ner för backar i 55 kilometer och springa på lokala vägar i 12 kilometer och mer.

Laguna Phuket Triathlon listades i topp 8 över världens bästa triathlon av 220 Triathlon Magazine (UK) 2020. Laguna Phuket Triathlon har också rankats 5:a på listan över världens 10 bästa triathlon, av Let's Do This (STORBRITANNIEN). Laguna Phuket-destinationen har utsetts till den hedervärda bidragsgivaren inom sport och motion av ministeriet för turism och idrotts avdelning för fysisk utbildning (DPE) 2019.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.