Poliser inspekterar nöjesställen i Phuket för att garantera säkerheten

Phuket -

Brottsbekämpande tjänstemän inspekterade nöjesställen i tre distrikt i Phuket för att garantera säkerheten eftersom fler turister kommer under högsäsong.

Phukets guvernör Narong Woonciew har i natt (18 november) beordrat tjänstemän att inspektera nöjesställen och restauranger som säljer alkohol i alla tre distrikten över hela ön.

Inspektionen är för att säkerställa säkerheten för att förhindra brott, droger, minderåriga personer som kommer in på ställena och öppna över lagliga stängningstider, särskilt under denna högsäsong när fler turister kommer till Phuket.

Inga överträdelser klargjordes omedelbart.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.