Brand förstör arbetsläger i Koh Kaew  

Phuket -

En brand har förstört ett arbetsläger och skadat en bil i Koh Kaew-distriktet i Mueang Phuket-distriktet.

Brandmännen underrättades om branden klockan 4:00 idag (18 novemberth) på ett arbetsläger på Pracha Uthit 5 Road bakom en galleria.

Brandkåren kom till platsen med brandbilar för att konstatera att arbetslägret brann med kraftig svart rök uppe på himlen. Det tog cirka 10 minuter att kontrollera branden.

Inga skador rapporterades eftersom thailändarna och migrantarbetarna inte var tillbaka från jobbet. Arbetslägret av zink förstördes inklusive en pickup och en motorcykel. Orsaken till branden utreds.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.