Översvämning på Patong-kullen orsakar trafikkaos – FOTOTURE

Patong kulle

Patong –

En översvämning på Patong Hill har orsakat trafikkaos på eftermiddagen (17 novemberth).

Regnet drabbade Patong-området inklusive Kuan Yang-området på Patong-kullen i bara ungefär en halvtimme runt 1 innan översvämningen kom ner från toppen av kullen.

Översvämningen avbröt tillgången till en del av Patong Hill-vägen, vilket orsakade trafikkaos. Patongs trafikpolis hjälpte till på vägen. Många delar av Patong City översvämmades också.

Här är några bilder:

Patong kulle
Patong Hill
Soi Kuan Yang
Soi Kuan Yang
Patongs polisstation
Patongs polisstation

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.