56-årig man i Phuket vinner första pris i thailändskt lotteri, totalt 12 miljoner baht

FOTO: Thalangpolisen

Phuket -

En 56-årig man som bor i Phuket vann förstapriset i det thailändska nationella lotteriet och fick ett pris på 12 miljoner baht.

Det thailändska lotteriet tillkännages två gånger varje månad (den 1:a och 16:e i varje månad). En uppsättning av förstaprislotteriet är värd 6 miljoner baht.

Mr. Srinuan, 56, som bor i Thalang, gick till Thalangs polisstation i går (16 november) med sina två uppsättningar lotter med numren 121789.

Herr Srinuan berättade för polisen att han köpte lotterna i en lotteributik mittemot Thalangs polisstation tre dagar innan. Han är mycket glad för sin lycka.

Han sa inte direkt vad han skulle lägga vinsten på.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.