Två nöjesställenanställda från mer än hundra i Patong testar positivt i drogtillslag

Patong –

Endast två anställda från mer än hundra på nöjesställen på Bangla Road i Patong testade positivt för droger i ett tillslag.

Ett team av tjänstemän från Kathu District Chief i går kväll (15 novemberth) genomförde ett urindrogtest i representationslokaler på personal som arbetar i Patong utan meddelande i förväg.

Pipop Sudkhao, Kathu administrativa chef, sa till Phuket Express, "Detta är en del av en nöjesplatskampanj som vi kallar "röntgen" för att undertrycka illegal droganvändning och försäljning."

”Personaler från nöjesställen på Bangla Road fick drogurintest, totalt 117 anställda (62 män och 55 kvinnor). Endast två män testade positivt för droger." Mr. Pipop uppgav.

Mr. Pipop tillade att de två personalen har gått med på att få drogbehandling och rehab. Samtidigt har tillslaget fortsatt.

Exakt vilka droger som testades för och vad som var positivt avslöjades inte för The Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.