Fransk man saknas i Surat Thani

FOTO: MGR Online

Surat Thani –

En fransman har försvunnit från en resort i Surat Thani.

Igår (15 novemberth) åkte en resortägare till Phanoms polisstation i Phanom-distriktet. Det berättade hon för polisen den 11 novemberth, Mr. Gollino Cyrit Tizzlano, fransk medborgare, runt 30 år, checkade in på Khao Sok Holiday Inn resort som ligger i Khao Sok sub-distrikt. Han skulle till kassan den 14 novemberth. Han frågade resortägaren om turistattraktioner men vägrade köpa ett resepaket från resorten.

På November 12th kl. 10 åt Mr. Tizzlano frukost på resorten. Han pratade med resortägaren om att gå en promenad i en närliggande skog. Han har inte setts sedan och den 00 novemberth han hade inte checkat ut. Hans ägodelar och legitimation finns kvar i hans rum och han tog sin mobiltelefon först när han lämnade resorten.

En sökning inleddes av Pha Nom-distriktets chef och relevanta tjänstemän.

Detta är en utvecklande berättelse.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.