UPPDATERING: Bilar kommer att tillåtas på lane Kathu till Patong inom de kommande tre dagarna

Phuket -

Bilar kommer att få använda the Kathu till Patong lane igen under de kommande tre dagarna efter att reparationsarbetet är klart.

Vår tidigare historia:

Bilar tillåts passera på den delvis kollapsade Patong Hill Road på båda körfälten.

Bilar får inte passera på den kollapsade Patong-kullen i Kathu till Patong-banan.

Nu till uppdateringen:

Igår (14 novemberth) Phukets viceguvernör Pichet Panapong inspekterade reparationsarbetet på den kollapsade Patong-kullen. Viceguvernör Pichet sa till Phuket Express:

"Kartan Kathu till Patong förväntas vara redo att användas igen under de kommande tre dagarna. Men om det kommer mer regn kommer reparationsarbetet att bromsas upp. Vi måste se till att vägen är säker innan vi öppnar körfältet igen."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.