Svensk man och dotter flyr brinnande fordon i Phuket

Rawai –

En svensk förare och hans dotter har överlevt efter att bensin läckte ut innan hans bil fattade eld i Rawai, Phuket.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om olyckan i går (14 novemberth). Den svenske mannen körde på Wiset Road på väg mot Rawai och bensin läckte ut från bilen innan fordonet började fatta eld.

Föraren stoppade bilen vid Rawai Post Office och träffade en vägg. Bilen brann kraftigt. Brandmän kallades till platsen och det tog cirka tio minuter att släcka branden. Bilen skadades kraftigt av branden.

Föraren identifierades av Chalongpolisen som Hans-Ola Persson, 57, svensk medborgare. Han rymde från bilen med sin unga dotter och de skadades inte.

Två oidentifierade personer ska dock ha skadats i en motorcykelolycka på Wiset road, som ses nedan, där bensinen läckte ut eftersom vägen var halt. Det var oklart om Chalong-polisen skulle väcka några rättsliga anklagelser.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.