Misstänkt greps med 107 metamfetaminpiller vid Phuket Checkpoint

Thalang –

En misstänkt har gripits med 107 metamfetaminpiller vid Phuket Checkpoint i Thalang.

Tha Chatchai-polisen berättade för Phuket Express att de har arresterat en man som endast identifierats som Mr. Pongpan, 36 vid Phuket Checkpoint (The Tha Chatchai Checkpoint) i Mai Khao-distriktet tidigare denna vecka.

Gripandet kom efter att polisen meddelats av en oroad anonym medborgare att den misstänkte som bar på illegala droger tog sig in i Phuket i ett fordon genom Phuket Checkpoint.

Poliser stoppade det misstänkta fordonet innan de genomförde husrannsakan. I Pongpan beslagtogs 107 metamfetaminpiller.

Han fördes till Tha Chat Chais polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.