Dugong hittades död i Krabi

FOTO: MGR online

Krabi-

En dugong hittades död i havet i Krabi.

Den döda dugongen hittades av en lokal fiskare i havet i Baan Nai Nang, Khao Kram-distriktet, Mueang Krabi. Dugongen drogs upp på piren igår (13 novemberth).

Mr. Donlor Gamepitak, en konsult från Krabi Fishermen Association berättade för Phuket Express att dugongen var en man som var runt tre år gammal. Han vägde 100 kilo och är 1.50 meter lång.

Inga allvarliga sår hittades. Man tror att dugongen dog minst 24 timmar innan han hittades. Området där han hittades död har massor av hans primära föda, sjögräs. En obduktion genomförs för att fastställa hans dödsorsak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.