UPPDATERING: Tre förare från Phuket bötfälldes efter racing som setts i viralt videoklipp

Phuket -

Tre pickup-förare fick böter på 2,000 XNUMX baht vardera efter att ett videoklipp av deras lastbilsracing blivit viralt i sociala medier.

Vår tidigare historia:

Phukets trafikpolis jagar flera oidentifierade pickup-förare efter att ett videoklipp av flera lastbilar som tävlar på en väg i Phuket har blivit viralt på sociala medier.

Nu till uppdateringen:

Phukets polischef överste Sarawut Chooprasit berättade för Phuket Express att i går (11 november)th) tre pickup-förare presenterade sig för polisen vid Phukets polisstation.

De tre oidentifierade männen sa att de var förarna i det virala videoklippet. De körde väldigt fort med höga ljud som visas i videoklippet, bröt bullerspridning och hastighetsgränser, samt störde lugnet, enligt Sarawut.

De tre männen åtalas för att ha orsakat höga ljud utan nödvändig anledning, vårdslös körning och olaglig modifiering av fordon. De bötfälldes med 2,000 XNUMX baht vardera, men eftersom de samarbetade med polisen och överlämnade sig själva undanhölls deras identiteter från pressen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.