Ryska turister toppar Phuket-listorna för de flesta besökare hittills i november, över dubbelt så mycket som det närmaste landet

Phuket -

Ryska turister har nått toppen av Phuket-besökare under de senaste tio dagarna.

Phuket Immigration på Phukets internationella flygplats rapporterade aktuell ankomststatistik från 1 novemberst till november 10th, 2022. Det totala antalet internationella turister är 75,247 18,370. Av dessa är ryska medborgare ledande med XNUMX XNUMX besökare hittills.

I ordning, de andra toppankomstländerna:

Indianer – 8,939 XNUMX

australiensare – 5,275 XNUMX

Brittiska – 4,511 XNUMX

Tyska - 4,152

Enligt Phukets främsta turismtjänstemän har den ryska marknaden återhämtat sig kraftigt den senaste tiden och förväntas bli den främsta marknaden för Phuket för kvartal 4, även kallad högsäsong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.