UPPDATERING: Rivningen av den övergivna byggnaden i Phuket slutförd, körfältet Bypass Road öppnar

Phuket -

Rivningen av den övergivna byggnaden på Phuket Bypass Road har slutförts. Förbifartsvägen har nu öppnats.

Våra tidigare berättelser:

Ytterligare ett jordskred på en större väg i Phuket har blockerat ett helt körfält i Rassada, Mueang Phuket, vilket har orsakat trafikkaos.

En del av Bypass Road som är en av flera större vägar i Phuket fortsätter att vara stängd på grund av rädsla för fler jordskred under en övergiven byggnad på norrgående körfält.

En 30 år gammal övergiven byggnad på den stora förbifartsvägen i Rassada-distriktet, Mueang Phuket, kommer att rivas.

Rivningen har startat den 28 oktoberth, 2022. Phukets viceguvernör Pichet Panapong inspekterade arbetet.

Rivningsarbetet av den övergivna byggnaden på den stora förbifartsvägen beräknas vara klara nästa vecka.

Nu till uppdateringen:

Det sa Phukets viceguvernör Amnuay Pitsuwan till Phuket Express. Rivningen är nu klar. Entreprenören och Rassada kommun har städat upp området för att se till att säkerheten har högsta prioritet.

Phuket City Traffic Police rapporterar klockan 12:30 idag (9 november) att förbifarten i norrgående körfält nu är öppen för trafik som vanligt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.